Trainers

Leontine Kaandorp – maandagavond
Zij is na haar opleiding bij de ALO in Amsterdam in 1996 begonnen als sportinstructrice bij onze vereniging. Met veel plezier geeft zij wekelijks een uitdagende en gevarieerde les. “Mijn doel is de leden te motiveren om te sporten en vooral plezier hieraan te beleven zodat het een wekelijks uitje is waar je echt zin in hebt.”  Zij vindt het belangrijk dat de complete conditie verbeterd wordt en dat men zich daardoor ook beter voelt. De lessen bestaan uit een combinatietraining van spier-versterkende oefeningen en oefeningen gericht op het opbouwen van conditie en vetverbranding.

Sabrina Simons – woensdagochtend
Sabrina is al geruime tijd actief als trainer en volgt de Fitness opleiding aan de Aalo, waarbij ze de eerste helft positief doorlopen heeft. Ze vindt een holistische benadering belangrijk en is naast haar Fitnessopleiding bezig met Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire therapie.
Tijdens haar lessen zal je veel HIT, krachttraining, crosstraining en mobiliteits-oefeningen tegenkomen met veel aandacht voor de juiste houding en het voorkomen van blessures. Uiteraard gaat dit gepaard met veel humor en motiverende muziek.
Zij hoopt dat de deelnemers elkaar kunnen motiveren en uitdagen om nieuwe persoonlijke doelen te bereiken. Hopelijk heeft dat effect tot ver na de trainingen.

Consuela Fung​ – woensdagavond om de week
Consuela is gediplomeerd instructeur met veel ervaring in het geven van total body workout, body shape, steps en BBB lessen. Zij is een vrolijke enthousiaste trainster die houdt van een pittige les met veel lol. Haar lessen zijn lekker up-tempo en voor iedereen van elk niveau toegankelijk. Zoals zijzelf altijd zegt: “De intensiteit van de training bepaal je zelf door goed naar je lichaam te luisteren en zelf je eigen grens te bepalen.”  Daarnaast zal ze je graag aanmoedigen om het uiterste uit je training te halen zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. 

Lenka Svobodová – woensdagavond om de week, en invaller voor de andere tijden
Lenka heeft ervaring met het geven van verschillende vormen van trainingen. Nu is zij bezig met een certificaat voor 50plus Fit en een Qigong Docentenopleiding. Lenka staat bekend om haar enthousiasme en laat mensen op kantoor oefeningen doen om zich weer energiek te voelen. Op eenzelfde manier wil ze onze sporters op een gezonde manier laten bewegen. Voor Lenka is ‘plezier in bewegen’ het allerhoogste doel. Lenka is geboren en getogen in Tsjechië, maar woont ondertussen al zo lang hier dat ze zich een echte  Amsterdammer voelt. 

Roberto Sijp – donderdagavond, zaterdagochtend om de week
Roberto heeft al sinds zijn jeugd een passie voor sport. Hij was en is er goed in en het gaat hem ook makkelijk af. Na diverse sporten beoefend te hebben, uiteindelijk gekozen voor vechtsporten en fitness. Op zijn werk geeft hij aan kleine groepen interval circuittrainingen. Hij vindt het leuk mensen te helpen met trainen en fit te worden en is inmiddels fitnesstrainer A. Hij is nog bezig met de opleiding voor fitnesstrainer B. 
Roberto wil op een professionele wijze en met kennis van zaken aan de slag te gaan om mensen te begeleiden en te motiveren, om gezonder en fitter te worden. Zijn motto is: ‘Sporten is eigenlijk voor iedereen belangrijk omdat het bevorderlijk is voor lichaam en geest’.

Sheryll Wongfat – zaterdagochtend, om de week
Sheryll heeft HBO Social Work en ALO Fitness vak A gedaan. Sport is haar met de paplepel ingegoten door haar moeder, vooral atletiek en turnen. Haar moeder gaf zelf les in conditietraining. Sheryll heeft een dansachtergrond en heeft zelfs meegedaan aan het Nederlandse Kampioenschap Dansen. Zij heeft en geeft les op verschillende sportscholen. Als ZZP’er geeft zij dansles op de Brede School en de Meidenschool.
Sheryll vindt het heerlijk om te bewegen en buiten te zijn. Zij geeft graag outdoortraining. Sheryll is een heel enthousiaste en ervaren trainer. Zij wil graag dat de training professioneel en goed verloopt. Zij hoopt dat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Naast onze vaste trainers hebben we ook een pool met invaltrainers.