Trainers

ProfessioneEl | PLEZIER | Voor elk niveau

Leontine Kaandorp – maandagavond
Zij is na haar opleiding bij de ALO in Amsterdam in 1996 begonnen als sportinstructrice bij onze vereniging. Met veel plezier geeft zij wekelijks een uitdagende en gevarieerde les. “Mijn doel is de leden te motiveren om te sporten en vooral plezier hieraan te beleven zodat het een wekelijks uitje is waar je echt zin in hebt.”  Zij vindt het belangrijk dat de complete conditie verbeterd wordt en dat men zich daardoor ook beter voelt. De lessen bestaan uit een combinatietraining van spierversterkende oefeningen en oefeningen gericht op het opbouwen van conditie en vetverbranding.

Linda Stolp – woensdagochtend, woensdagavond om de week
Linda is werkzaam als zweminstructrice bij het FSC in Amsterdam. Daarnaast geeft ze lessen aan verschillende doelgroepen in het Bijlmerbad, o.a. aquafit, aquavitaal en aquarelax (een combi van yoga en qigong). Als invaller werkt zij af en toe in het community centre Ala Kondre in Zuidoost en als vrijwilligster geeft zij stoelyoga in een zorgcentrum in Zaandam. Via een buurtgenoot kwam Linda bij de vereniging CTG terecht om ook lessen in de gymzaal te verzorgen. Zij vindt het erg belangrijk dat iedereen mee kan doen. De lessen hebben een goede opbouw, zijn afwisselend en iedereen is constant in beweging.
Wat mij zo blij maakt bij het lesgeven binnen de vereniging is dat iedereen lekker kan blijven bewegen op eigen niveau en dat zij hierdoor lichamelijk en geestelijk gezond kunnen blijven.

Consuela Fung​ – woensdagavond om de week
Consuela is gediplomeerd instructeur met veel ervaring in het geven van total body workout, body shape, steps en BBB lessen. Zij is een vrolijke enthousiaste trainster die houdt van een pittige les met veel lol. Haar lessen zijn lekker up-tempo en voor iedereen van elk niveau toegankelijk. Zoals zijzelf altijd zegt: “De intensiteit van de training bepaal je zelf door goed naar je lichaam te luisteren en zelf je eigen grens te bepalen.”  Daarnaast zal ze je graag aanmoedigen om het uiterste uit je training te halen zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. 

Roberto Sijp – zaterdagochtend om de week
Roberto heeft al sinds zijn jeugd een passie voor sport. Hij was en is er goed in en het gaat hem ook makkelijk af. Na diverse sporten beoefend te hebben, uiteindelijk gekozen voor vechtsporten en fitness. Op zijn werk geeft hij aan kleine groepen interval circuittrainingen. Hij vindt het leuk mensen te helpen met trainen en fit te worden, Hij is inmiddels fitnesstrainer A en nog in opleiding voor fitnesstrainer B. 
Roberto wil op een professionele wijze en met kennis van zaken aan de slag gaan om mensen te begeleiden en te motiveren, om gezonder en fitter te worden. Zijn motto is: ‘Sporten is eigenlijk voor iedereen belangrijk omdat het bevorderlijk is voor lichaam en geest’.

Sheryll Wongfat – zaterdagochtend, om de week
Sheryll heeft HBO Social Work en ALO Fitness vak A gedaan. Sport is haar met de paplepel ingegoten door haar moeder, vooral atletiek en turnen. Haar moeder gaf zelf les in conditietraining. Sheryll heeft een dans-achtergrond en heeft zelfs meegedaan aan het Nederlandse Kampioenschap Dansen. Zij heeft en geeft les op verschillende sportscholen. Als ZZP’er geeft zij dansles op de Brede School en de Meidenschool. Sheryll vindt het heerlijk om te bewegen en buiten te zijn. Zij geeft graag outdoortraining. Sheryll is een heel enthousiaste en ervaren trainer. Zij wil graag dat de training professioneel en goed verloopt. Zij hoopt dat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Naast onze vaste trainers hebben we ook een pool met invaltrainers.